3 - 5 jaar | Creatief met verhalen voor kleuters | Volzet Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave verhalen (kindcampus) ©kindcampus

Een kampje voor de allerkleinsten waar ze nieuwe vriendjes leren kennen, zingen, lachen, samen spelen met verhalen en knutselen. De kleuters kunnen zich volop uitleven in het taalnest en op de groene en veilige speelplaats van de Kindcampus.

Lunchpakket, koekje, fruitje, drankje meenemen.

Opvang voorzien vanaf 9u00, 's avonds tot 17u00.

Locatie: Kindcampus - Saviostraat 37

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 40,00

Contact

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.