6 - 12 jaar | Speelkamp: red de jungle Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave spelen (Michael Morse) ©Michael Morse
Ben je klaar om op expeditie te gaan in onze Houthalense Jungle? Tijdens ons junglekamp mag je je verwachten aan een week vol spannende zoektochten, survival en creatieve opdrachten om de jungle te redden.
We bouwen ons eigen kamp om te overleven met planken, dozen, touwen en werkmateriaal. Ten slotte eindigen we de week met een uitstap naar binnenspeeltuin Tarzan en Jane om onze klimskills uit te testen!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Waar

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.