8 - 15 jaar | Mountainbike sessie 5 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Snellen over smalle paadjes, klieven door modder en zand, bergjes op en dan weer naar beneden en dat allemaal in het mooie groen dat Houthalen-Helchteren te bieden heeft. Wat jij meeneemt zijn: je fiets en je helm en vergeet zeker niet je sportieve benen en een beetje durf. De tocht die je met onze begeleider maakt zal onvergetelijk zijn.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00

Waar

Parking bezoekerscentrum Hengelhoef

Contact

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.