Gezondheidswandeling: Domein Hengelhoef in de kijker

grote weergave Wandeling (S-Plus Limburg) ©S-Plus Limburg

Hengelhoef heeft alle troeven voor een gezellige wandeling: mooie kronkelende bospaadjes en heerlijke zichten over het water. Moet het natuur- en recreatiegebied Hengelhoef daarom nog voorgesteld worden? Voor de wandelaar is en blijft dit een trekpleister om te struinen door de natuur en om een gezonde neus op te halen. Kom samen met S-Plus wandelen in en rond dit prachtig natuurgebied van bossen en vijvers. Geniet van de prachtige vergezichten en geniet vooral van de rust in dit Limburgs groen gebied.

Praktische informatie
Afstand: 7 km en 9 km

Start wandeling: 10.00 u.

Samenkomst: Bezoekerscentrum Hengelhoefdreef 6 | Houthalen

Prijs: Gratis voor leden S-Plus en S-Sport//Recreas. Lidmaatschap: 15 euro (inclusief verzekering). Niet-leden kunnen maximum 2 keer gratis komen proberen.

Niet vergeten: Stevig schoeisel, aangepaste kledij, klever mutualiteit en je wandelkaart (krijg je bij eerste deelname).

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Bezoekerscentrum Limburgs Landschap vzw

Organisatie

S-Plus Limburg

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.