Assertiviteit anders

grote weergave assertiviteit anders (CM) ©CM

Veel mensen willen assertief kunnen zijn als dat nodig is. Maar ze vinden het moeilijk om dat in de praktijk te brengen. Want soms kom je te bruut over, óf je bent te voorzichtig en daardoor onduidelijk over wat je wilt. Hoe leer je evenwichtig te staan tegenover een baas of een buur die je overdondert? Hoe leer je je duidelijk uitdrukken zodat mensen je goed begrijpen? En welke rol speelt je lichaamstaal?

Deze cursus bestaat uit drie sessies en wordt gegeven door een vormingsmedewerker van PRH Vlaanderen PRH ? Persoonlijkheid en Relaties. Die vormingswerker brengt zeven bouwstenen aan die nodig zijn om assertief en zelfverzekerd over te komen. Door ervaringsgerichte oefeningen krijg je inzicht in assertiviteit.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 100,00
CM-leden - 85,00 euro, CM-leden met VT - 45,00 euro

Waar

CM-gezondheidspunt Houthalen

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.