Dag van Berkenveld

grote weergave flyer (canva) ©canva

Tijdens de dag van Berkenveld gaat op het terrein en aan de kindcampus (Saviostraat) een reeks van leuke activiteiten door voor jong en oud. Een muziekworkshop, werkleerworkshop, zomerterras, randanimatie, ..
De buurt kan proeven en beleven welke functies het terrein Berkenveld in de toekomst kan vervullen. Alle workshops zijn gratis, kom dus zeker een bezoekje brengen.
Deze activiteit is georganiseerd door de gemeente Houthalen-Helchteren, zijn partners RIMO Limburg vzw, Chiro Meulenberg, Kindcampus, De Goei Wei, Regionaal Landschap Lage Kempen, Stebo vzw, Arktos, Academie voor beeldende kunsten Heusden-Zolder en natuurlijk enkele zeer geëngageerde bewoners!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Contact

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.