Ecofitness "Achter het Klein Zwart Water"

grote weergave Kom helpen met het beheren van onze natuurgebieden (Natuurpunt) ©Natuurpunt

Natuurpunt Houthalen-Helchteren werkt verder aan het onderhoud van "Achter het Klein Zwart Water", op de grens met Hechtel-Eksel.

Op dit grasland werden recent omvangrijke inrichtingswerken uitgevoerd om planten en dieren meer kansen te geven. Aan de randen van het terrein staat echter nog amerikaanse vogelkers die we dienen te verwijderen.

Ook zin om mee te doen? We komen samen op de parking van de Colruyt langs de N715 in Helchteren om 9u. Van daaruit is het 5 minuten wandelen tot op het terrein.

Breng handschoenen en een goed humeur mee, wij zorgen voor de rest..

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Natuurpunt Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.