KSA Kafé

grote weergave KSA Kafé (KSA Houthalen) ©KSA Houthalen
Nood aan een gezellige avond uit bij het vuur? Zin in een lekker hapje in combinatie met een smakelijk biertje?
Op zaterdag 28 september organiseert KSA Houthalen haar tweede editie van KSA Kafé. De ideale plek om nieuwe biertjes te proeven of de klassiekers nog eens aan te spreken.

Inkom: GRATIS

? Bier
De leidingsploeg stelde een selectie van een twaalftal bieren samen die zal worden geserveerd in ons café. Dorst zullen we niet lijden!

? Versnaperingen
Aan kleine hongertjes is ook gedacht. Er zullen verschillende hartige hpjes ter beschikking zijn. Voor grotere hongertjes is er een warme hap aanwezig (Bicky's/Hotdogs).

Hopelijk zien we jullie aan onze stand met een bierke in de hand!
KSA Houthalen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

KSA Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.