Zelf een houten snijplank maken

grote weergave Houten snijplank (Houten snijplank) ©Houten snijplank
Wil je eens een origineel geschenk geven tijdens de feestdagen? Dan is deze workshop een aanrader! Je gaat aan de slag met hout van hier in een professioneel atelier en je maakt je eigen snijplank. Je ontdekt met welke natuurlijke producten je de plank kan kleuren en hoe je ze onderhoudt. Je kan de plank graveren en ze zo personaliseren. We staan ook kort stil bij de herkomst en de eigenschappen van het hout. i.s.m. Avansa Limburg vzw. De cursus gaat door in het atelier van de begeleider, Bronweg 66, 3530 Houthalen-Helchteren.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 23,00
Verhoogde tegemoetkoming - 9,00 euro

Waar

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.