Donna Movement (body positivity dansworkshops)

grote weergave VIVA-SVV strijdt tegen het heersende schoonheidsextremisme in de modewereld en op sociale media. We worden om de oren geslagen met ‘perfecte’ en gefotoshopte lijven en dat maakt het moeilijk om op een positieve manier naar ons eigen lichaam te kijken. (VIVA-SVV Limburg) ©Valentina Nigro

VIVA-SVV strijdt tegen het heersende schoonheidsextremisme in de modewereld en op sociale media. We worden om de oren geslagen met 'perfecte' en gefotoshopte lijven en dat maakt het moeilijk om op een positieve manier naar ons eigen lichaam te kijken.

Om jou te steunen en je te helpen om op een positieve manier naar je lichaam te kijken organiseren we DONNA MOVEMENT (body positivity dansworkshops) in samenwerking met Valentina Nigro van Company NOI.


Valentina brengt vrouwen samen om te bewegen en te dansen alsof er niemand kijkt. Ze is veel meer dan een danslerares, ze is een coach die je helpt je lichaam te omarmen en je vrij te voelen om je lichaam te gebruiken zoals jij dat wil. Er is géén danservaring vereist en er ligt geen focus op het eindresultaat.

Valentina geeft de workshops vorm aan de hand van 4 elementen, die ze verbindt met verschillende dans- en bewegingsvormen:

Aqua: Elementen uit hedendaagse dans waar de flow centraal staat.
Terra: Elementen uit klassiek ballet waar bewustwording centraal staat.
Aria: Elementen uit mindfulness waar we focussen op 'a strong mind'.
Fuoco: Elementen uit pilates waar we focussen op de kracht van ons centrum, ons powerhouse.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 50,00

Organisatie

VIVA-SVV Limburg

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.