Jobdag Ferm Kinderopvang

grote weergave Jobdag Ferm Kinderopvang (Ferm Kinderopvang) ©Ferm Kinderopvang
Zin in een nieuwe uitdaging? Geven kinderen je energie en werk je graag thuis? Dan is de job van onthaalouder beslist iets voor jou.

Neem deel aan onze jobdag, live of digitaal, op woensdag 22 september en maak kennis met de job van onthaalouder via onze enthousiaste medewerkers.

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek krijg je antwoord op al je vragen. De voorwaarden, jouw status en het financiële aspect komen uitgebreid aan bod. Kortom, alles wat je nog wilde weten over deze boeiende job.

We voorzien om het kwartier momenten waarop je kan inschrijven. De dag zelf nemen we uitgebreid de tijd om je met de job en de medewerkers te laten kennismaken.

De online infosessie start om 19u
Dit is een groepssessie waarin je in 90 minuten heel wat antwoorden op je vragen zal krijgen.

Inschrijven doe je via samenferm.be/jobdag

Praktische informatie

Wanneer

Contact

Organisatie

Ferm Kinderopvang

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.