Speelman: Pluche (3+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Speelman (Sonja Sleurs) ©Sonja Sleurs
De Ursus adulans ad dormiendum - vrij vertaald de Knuffelbeer of kortweg Knuffel - bestaat in de meeste gevallen uit stof, draad en een klein beetje plastic. Maar voor het overgrote deel uit … pluche!
Zou het kunnen dat een juiste combinatie van deze drie materies een bepaalde reactie teweegbrengt, waardoor het geheel tot een zekere levensvatbaarheid wordt gebracht?
Met andere woorden… Leven ze?

Speelman jaagt de fantasie de hoogte in en sleurt zijn publiek mee in een humoristisch wetenschappelijk experiment, uitgevoerd op de hoogstpersoonlijke knuffels van de kinderen. Na de voorstelling krijgen de peuters en kleuters hun knuffel uiteraard ongehavend terug, al zullen ze hem nét ietwat anders bekijken.

Vergeet dus zeker niet je favoriete knuffel mee te brengen!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 7,00 euro, Vriendenpas - 6,00 euro

Contact

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.