Het Gevolg: De knikkers van Qadir

Vijf jaar geleden was Qadir Nadery drie maanden onderweg met zijn kinderen. Over de bergen en over de zee. Levensgevaarlijk.
Een meeslepende en hartverscheurende voorstelling over een exodus die het slechtste in de mens laat zien, maar ook de onmetelijke kracht toont van de menselijke waardigheid.

Basis voor deze voorstelling is het boek “De knikkers van Qadir” dat Qadir Nadery en Leo Bormans samen schreven. In een heftig schrijfproces vinden schrijver en vluchteling elkaar.

Productie: HETGEVOLG in coproductie met Het Laatste Bedrijf l Tekst: Leo Bormans en Qadir Nadery l Spel: Qadir Nadery, Rita Goossens, Rita Scheyltjens, Karina Geerts, Ludo Van Laer, Dirk Van Bladel, Kizzy Van Laer, Agnes Beckx l Regie: Stefan Perceval l Live muziek: Kris Auwers l Kostuums: Mieke Vermeiren, Christel Van Wuytswinckel l Licht: Marcel Visser,
Vormgeving: Ultima Thule

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 14,00 euro, Vriendenpas - 12,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.