Theater Tieret: De grote reis van Meneer Beer (5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Theater Tieret (Danny Wagemans) ©Danny Wagemans
Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef Ivo IJsbeer. Die voelt nattigheid nu zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven hem een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten.

Theater Tieret en Walrus bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers.

Inclusief een bonnetje voor de Kinderreceptie na de voorstelling!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 15,00 euro, Vriendenpas - 14,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.