Dave Donné: Panta Rhei (Kerkje van Laak)

grote weergave Panta Rhei (Dave Donné) ©Dave Donné
De echo van de herhaling
Zwart zoekt graag naar wit
Oneindiger het verschil
Schoonheid niet minder

In de wereld van Dave Donné zijn macro en micro in elkaar verweven. Uit zijn fascinatie voor de wijze waarop het meest minuscule element reeds met zoveel finesse is opgebouwd, put hij de drive om dit patroon repetitief en al verdubbelend te perfectioneren. Het is een kunstbeschouwing die op het eerste gezicht neutraal, koud en objectief overkomt. Wie echter goed toekijkt, treedt tussen de uitersten van wit en zwart binnen in een bijzonder ontleed universum.

Wat deze kunstenaar bezighoudt is veeleer een systematisch uitpuringsproces van elementaire vormen dat in de materiële bewerking zelf tot een onvoorspelbaar resultaat leidt.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen
  • Opgelet: mondmaskers zijn vanaf nu terug verplicht in het NAC

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.