Straat.NET zwerfvuilactie

grote weergave Straat.NET zwerfvuilactie (Mooimakers.be) ©Mooimakers.be

Zwerfvuil is een groeiend probleem in onze omgeving. Het is niet alleen lelijk, mensen en dieren kunnen zich er aan kwetsen of er in verstrikt geraken. En op langere termijn kan het via beken en rivieren in de zee terecht komen en zo de plastic soep nog wat dikker maken.

In het kader van de zwerfvuilactie 'Straat.NET' van Limburg.NET ruimen we dus ook dit jaar weer het zwerfvuil op in de aan ons toegewezen zone rond Kasteelbrouwerij De Dool.

Ook zin om mee te doen? We komen samen aan de parking van Kasteelbrouwerij Den Dool om 9u. Zorg voor stevige schoenen, wij zorgen voor het materiaal.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Parking Kasteelbrouwerij Den Dool

Organisatie

Natuurpunt Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.