Tentoonstelling "Patronen in de natuur"

grote weergave Tentoonstelling "Patronen in de natuur" (natuurpunt Houthalen-Helchteren) ©natuurpunt Houthalen-Helchteren
Gezocht: creatief talent

Moeder natuur is een architect. Natuurfenomenen, planten, dieren,... vaak is er een patroon in terug te vinden. Denk maar aan een honingraat van de bijen, een ijskristal.

Wij roepen op om op uw kunstwerk(en) (foto's, schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken,...) geïnspireerd door "patronen in de natuur" aan ons te bezorgen, zodat wij deze kunnen tentoonstellen in het Kerkje van Laak. Wij zoeken vooral werken waarin natuurthema's aan bod komen: landschappen, fauna en flora, natuurlijke processen en fenomenen, enz. Die mag je natuurlijk in jouw persoonlijke stijl brengen.


Win
Neem deel aan de tentoonstelling en maak kans op een leuke natuurprijs.


Praktisch
De tentoonstelling is te bezoeken op zaterdag en zondag 8,9 en 15 en 16 mei van 14u tot 16u. Wegens de geldende Covid19-maatregelen is het verplicht op voorhand een tijdsslot te reserveren via Wieske Engelen: wieskee@yahoo.com. Toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Adres: Kerkje van Laak, Kleine Heresteeg 122, Houthalen.
Meer info: wieskee@yahoo.com
Facebook: Natuurpunt Houthalen-Helchteren

Deelnemen?
Neem contact op met Wieske Engelen: wieskee@yahoo.com of Jurgen Becherer: jurgen.becherer@jubeco.be
Voorzie je werk van: naamkaartje, contactgegevens (mail + tel.) en een titel.

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Natuurpunt Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.