Familiefilm: Gruwelijke Rijmen (6+) incl. popcornpakket! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Gruwelijke Rijmen (Gruwelijke Rijmen) ©Gruwelijke Rijmen

Opgelet! Popcornpakketten kunnen enkel binnen Houthalen-Helchteren besteld worden.

Sneeuwwitje en Roodkapje worden beste vriendinnen. Lusten wolven liever biggetjes, grootmoeders of kleine kinderen? Waar komt die gigantische bonenstaak in Jacobs tuin plots vandaan? Onder het alziend oog van de boze wolf lopen sprookjesfiguren elkaar voortdurend voor de voeten.
De verfilming van Roald Dahls Gruwelijke Rijmen brengt een hele parade sprookjesfiguren bij elkaar in een hilarisch verhaal voor alle leeftijden.

Voor €3 geniet je van een film mét popcornpakket (enkel leverbaar binnen Houthalen-Helchteren!). In het popcornpakket zit popcorn, één drankje en een kleine verrassing. Het is mogelijk om meerdere pakketten te bestellen.

Zaterdagochtend ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor het online platform Vimeo. Je kan de film bekijken via computer of smart-TV. Het popcornpakket wordt 's middags bezorgd.

Veel kijkplezier!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 3,00
Basistarief: 3,00 €

Tickets

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.