Infosessie 'Peuterpuberteit' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave kind met hark (pexels-allan-mas) ©pexels-allan-mas
Door meer zicht te krijgen op de noden die je kindje heeft, kan je, op een positieve manier, ongewenst gedrag verminderen. Hierdoor leert je kindje bij, krijgt het meer zelfvertrouwen en bevorder je een positief zelfbeeld. Daarnaast zullen er minder (hevige) conflicten ontstaan en
wordt er meer rust gecreëerd in je gezin. Meer tijd dus om te genieten van elkaar! Hoe kan je op een liefdevolle, positieve manier omgaan met het soms koppige en uitdagende gedrag van je peuter?

Sprekers: Spreker: Tine Vanstreels & Eva Hermans van Opvoedingswinkel West-Limburg

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Huis van het Kind Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.