Carnavalzoektocht met Merel & Kerel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Carnaval met Merel & Kerel (Toerisme Houthalen-Helchteren) ©Toerisme Houthalen-Helchteren
Geannuleerd. IcordisTasks.UiT.Models.UitStatusReason
Alaaf!!! Ga je mee met Merel & Kerel op carnavalzoektocht?
De ganse krokusvakantie en tot half vasten kan je samen met je bubbel speuren naar de 10 Merels en Kerels in carnaval-outfit. Het enige wat je moet doen is ze in de juiste volgorde zetten.
De zoektocht start op zaterdag 13 februari en eindigt op half vasten 14 maart. De folder is gratis verkrijgbaar bij Toerisme Houthalen-Helchteren (bib) of je kan hem downloaden op https://www.toerismehouthalen-helchteren.be/carnavalmetke....
De deelname is gratis en bovendien maak je nog kans om een waardebon te winnen.

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.