Erfgoeddag: De Nacht – Hengelhoef

grote weergave Erfgoeddag: De Nacht – Hengelhoef (Limburgs Landschap vzw) ©Limburgs Landschap vzw
Opgelet, het is verplicht om in te schrijven voor deze activiteiten.
Inschrijven kan vanaf 1 april! Deelnemen kan enkel met bevestigingsbewijs.

De nacht is een ideaal moment om een straf verhaal te vertellen of nachtdieren te ontdekken. We bieden jou op zaterdagavond de keuze uit verschillende avondactiviteiten, zoals een webinar: 'In het spoor van De Bokkerijders', of een 'vleermuizenmysterie-wandeling'.

Op afspraak | bezoekerscentrum Hengelhoef, Hengelhoefdreef 6, Houthalen, Thomas Eerdekens, Cor van der Meer. Gratis deelname, maar inschrijven voor 19 april. De plaatsen zijn beperkt.

Meer info: www.limburgs-landschap.be, ism FARO, heemkring Houthalen, gemeente Houthalen-Helchteren, Inschrijven via: hengelhoef@limburgs-landschap.be, met vermelding van de gekozen activiteit en het aantal personen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bezoekerscentrum Limburgs Landschap vzw

Organisatie

Limburgs Landschap vzw
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.