NIEUWE DATA | Word Cleantech ambassadeur (Houthalen-Helchteren)

grote weergave NIEUWE DATA | Word Cleantech ambassadeur (Houthalen-Helchteren) (NIEUWE DATA | Word Cleantech ambassadeur (Houthalen-Helchteren)) ©NIEUWE DATA | Word Cleantech ambassadeur (Houthalen-Helchteren)
Deze activiteit is waarschijnlijk geannuleerd omwille van preventieve coronamaatregelen

Ontdek hoe jij de wereld kan veranderen

Wat met onze leefwereld van morgen? De economie van de toekomst? Kan ik als persoon bijdragen tot een duurzame wereld mèt winstgevende effecten voor mijn persoonlijke welvaart?

Een CleanTechAmbassadeur heeft inzicht in onze huidige toestand en kennis over de mogelijkheden om actief deel te nemen aan de verduurzaming van onze toekomst. De CleanTechWereld bestaat uit tal van fascinerende, innoverende bedrijven.

'CleanTechAmbassadeurs' leiden op een boeiende wijze bezoekers rond in deze bedrijven en projecten om de positieve en oplossende rol van Cleantech zichtbaar te maken.  Met behulp van heldere taal laten zij mensen in concrete situaties ervaren hoe het begrip 'Cleantech' in het dagelijks leven kan worden toegepast.

Cleantech als oplossende rol voor de vele uitdagingen waar onze huidige samenleving voor staat zoals klimaatwijziging, het belang van hernieuwbare energie, het toepassen van circulaire economie, duurzaam omgaan met grondstoffen, water, voedselproductie, mobiliteit, wonen, recreatie, enz… 

Programma

De opleiding tot CleanTechAmbassadeur omvat 12 lesavonden (maandagen 18/01, 25/01, 01/02, 08/02, 22/02, 01/03, 08/03, 15/03, 22/03, 29/03, 19/04 en 26/04, telkens van 19 tot 21 u). Nadien is er nog een bedrijfsbezoek. Deze datum wordt later vastgelegd.

Prijs

180,00€ gewoon tarief en 130,00€ voor natuurgidsen (in opleiding).

Inschrijven

Via https://cleantechpunt.be/cleantechambassadeur 

 

Praktische informatie

Wanneer

Waar

GreenVille, Center of Cleantech

Organisatie

Natuurpunt CVN

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.