Expo: Aaron-Victor Peeters: Holy motors

grote weergave Aaron-Victor Peeters (Aaron-Victor Peeters) ©Aaron-Victor Peeters

"Als kunstenaar probeer ik een weg te zoeken tussen de rijke geschiedenis van kunst, religie en filosofie die sinds het begin der tijden verbonden zijn. Door deze (levens)weg letterlijk te nemen en met de motor op pad te gaan, probeer ik mijn eigen verhaal te vertellen.
Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Waar ga ik naartoe?"

Holy Motors is een bedevaartsoord voor iedereen die onderweg is.

Bron: UiTinVlaanderen.be

OPGELET: De expo is enkel te bezoeken na afspraak.
Mail de dag waarop je de tentoonstelling wenst te bezoeken en het aantal personen naar aaron-victor@hotmail.com. Je ontvangt een bevestigingsmail met jouw tijdslot. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultuurcentrum Casino Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.