Sleutelfiguren

grote weergave Sleutelfiguren (Sleutelfiguren) ©Sleutelfiguren
Algemene afgelasting na overlegcomité van 22/12 omwille van coronamaatregelen
Uit alle windstreken kwamen mensen in de Limburgse koolmijnen werken. Vandaag zijn zij jouw gastheer of gastvrouw! Ze ontvangen je in hun eigen huis, tuin, straat, wijk, club- of gebedshuis en vertellen over hun leven in en rond de 'put'. Er zijn Sleutelfiguren in Houthalen-Helchteren, Genk, Beringen, Maasmechelen, Heusden-Zolder en As. Bevlogen levensverhalen om nooit te vergeten!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 6,00

Organisatie

Het Vervolg vzw
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.