Open Deur dag Danscenter BOLERO

Danscenter BOLERO zet de deuren open op zaterdagavond te 20 u. De cursisten van de vorige seizoenen tonen wat ze allemaal geleerd hebben. Zij gaan u zeker overtuigen om zelf ook n te schrijven voor de begnnercursus. Verder is er de prachtdemonstratie in standaard- en Latijns amerikaanse dansen door onze topparen in prachtige wedstrijdkleding. Drie paren van het hoogste nivo die zelf lid zijn van onze club. Iedereen krijgt de kans om gratis zelf mee te doen, als je dat zelf wilt, op de uitstekende parketvloer bij het aanleren van de laatste nieuwe modedans !

;

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.