Piet Kusters: Mentalist - GEANNULEERD Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Piet Kusters (Sanne Peeters) ©Sanne Peeters

Met zijn charismatisch enthousiasme neemt Piet Kusters (bekend van o.a. Belgium's Got Talent, Iedereen Beroemd) u mee in een verhaal vol gedachten lezen, beïnvloeden en voorspellen. De maskers vallen af, u wordt uit uw comfortzone gehaald en krijgt er bakken vol nieuwe energie voor in de plaats. Zijn ontwapenend optreden zal u nog lang bijblijven.

Krijg je niet genoeg van Piet?
Je kan hem op 27 maart opnieuw aan 't werk zien in onze schouwburg met bigband The Sound Of Music.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -25 / 65+ / groep (10 p.): 9,00 €

Organisatie

Cultuurcentrum Casino Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.