Soe Nsuki: GEANNULEERD

grote weergave Soetopia (Soe Nsuki) ©Soe Nsuki

Soe neemt je mee op reis door het onvoorspelbare landschap van Soetopia, het land der eeuwige positiviteit. Een land waar de glazen overvol zijn, maar waar tegenslag ook zijn plaats heeft.
Wordt er gelachen? Ja!
Wordt er geweend? Ja!
Wordt er geld uitgedeeld? Misschien!
Kom kijken als je klaar bent om een avondje te genieten van de energiebom die Soe is. Eén belofte: je komt buiten als een gelukkiger mens!

Voorprogramma
Jade Mintjens verzorgde het voorprogramma van Bart Cannaerts en Bert Gabriëls en tourde met Michael Van Peel als één van zijn 'Young Ones'.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €; -25 / 65+ / groep (10 p.): 9,00 €

Organisatie

Cultuurcentrum Casino Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.