Groepsessie verliesbegeleiding augustus-reeks Houthalen GEANNULEERD

grote weergave verliesbegeleiding (CM Limburg) ©CM Limburg
Ben jij iemand verloren tijdens de coronacrisis? Dan ga je door een enorm verlies, in een periode van afstand nemen, angst, onzekerheid, ... Als je behoefte hebt aan steun, en contact met anderen die hier ook doorgaan, ben je welkom op deze praatgroep.

Tijdens deze 3 groepsessies zoeken we, onder begeleiding, steun door samen te zijn. We kijken naar wat rouw is, we praten over de persoon die we verloren zijn en over hoe het met ons gaat. Ook gaan we met elkaar in gesprek: over wat rouw is, over wie de persoon die jij verloor, over hoe het voor jou is, ...

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00
Basistarief: 45,00 €

Waar

CM-Gezondheidspunt Houthalen

Organisatie

Dienst Gezondheidsbevordering CM Limburg

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.