Op zoek naar SPRANKELstenen

grote weergave SPRANKELstenen (SPRANKEL methodeschool) ©SPRANKEL methodeschool

De maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus hebben de routine van het schooljaar krachtig doorbroken. Met de grote vakantie voor de deur wordt het voor ouders stilaan een kunst om samen met hun kroost de dagelijkse sleur te doorbreken.

Daarom heeft methodeschool SPRANKEL voor alle kinderen van onze gemeente vier routes uitgestippeld om met het gezin op zoek te gaan naar SPRANKELstenen! Op elke route vinden ze maar liefst 49 kleurrijke SPRANKELstenen en 1 gouden SPRANKELsteen.

Benieuwd of er ook stenen in jouw buurt verstopt zijn? Check dan vlug de Facebookpagina 'Sprankel methodeschool Jenaplan' om de verschillende routes te ontdekken. Je vindt er ook opdrachten om je SPRANKELstenentocht extra leuk te maken. Maar laat de stenen wel liggen, zodat er zoveel mogelijk kinderen kunnen genieten van deze keitoffe SPRANKELwandelingen.

Misschien ben jij wel de eerste die de 4 gouden SPRANKELstenen vindt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

SPRANKEL Methodeschool Jenaplan

Organisatie

SPRANKEL methodeschool Jenaplan

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.