SKaGeN - WatchApp #1: Emmi & Leo

grote weergave WatchApp (SKaGeN) ©SKaGeN

SKaGeN presenteert met 'WatchApp #1: Emmi & Leo', een voyeuristische voorstelling die zich niet afspeelt op een fysieke scène maar op een virtueel podium: het alomtegenwoordige WhatsApp.
Vanaf 10 juni kijk je drie weken lang binnen in het gesprek van twee mensen die elkaar leren kennen, of net niet?

Twee mensen leren elkaar toevallig kennen via WhatsApp: Emmi probeert haar abonnement op een lifestyle magazine op te zeggen. Maar ze verwisselt twee getallen in het telefoonnummer en komt zo bij een zekere Leo terecht. Deze toevallige kennismaking vindt plaats tijdens de coronaquarantaine in België. Jij bent getuige van de ontluikende vriendschap, misschien wel liefde, die zich ontwikkelt doorheen hun WhatsApp-conversaties. Maar de virtuele wereld is de echte niet…

Net zoals bij een toneelstuk is de tijd in deze nieuwe vorm van toneel een zeer belangrijke factor. Te pas en te onpas, vaak overdag, soms 's nachts, stuurt de één de ander een bericht. Jij kijkt stiekem mee.

'WatchApp #1' is het eerste deel van een reeks social network-voorstellingen en is gebaseerd op de roman 'Emmi & Leo' van de Oostenrijkse auteur Daniel Glattauer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,50
Basistarief: 12,50 €

Organisatie

Cultuurcentrum Casino Houthalen

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.