Escape room junior kamp Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Stemactiviteit: De politie vraagt jullie om hulp! Ze hebben een gevaarlijke bende opgerold die zich bezighield met verkoop van drugs rondom Greenville. De leden van de bende willen niet vertellen waar ze de drugs en het geld verstopt hebben. De politie heeft wel een aantal bruikbare dingen in beslag kunnen nemen. Kan jij hen helpen om de drugs en het geld terug te vinden?
OPGELET: Tijdens dit kamp is er géén specifieke kamer waaruit de kinderen moeten ontsnappen.

Sleutels zoeken, codes kraken, raadsels oplossen… Het komt allemaal aan bod in combinatie met STEM-activiteiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 90,00
Basistarief: 90,00 €

Waar

Techniek - en WetenschapsAcademie

Organisatie

Techniek-en WetenschapsAcademie

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.