Fietsen door de natuur rond Houthalen - Helchteren

grote weergave Fietsen in Houthalen-Helchteren_1 (Fietsen in Houthalen-Helchteren_1) ©Fietsen in Houthalen-Helchteren_1
Deze zeer mooie fietstocht, doorkruist verschillende natuurgebieden. Allereerst fietsen we langs kasteelbrouwerij Ter Dolen, en verder grotendeels op de oude spoorwegbedding, tussen akkers, weiden en bos. We volgen een heel stuk de Fietssnelweg. We passeren het natuurgebied De Teut, Ten Haagdoorn, en de Holsteenbron. Een afwisselend landschap met duinen, vijvers, heide en bos. We komen ook langs de firma: Transport H.Essers, met het zeer bekende bos, waar er zoveel om te doen geweest is. Verder fietsen we ook nog langs Hengelhoef, Kelchterhoef, en de Paintball Arena.  En, wie graag een lekker ambachtelijk ijsje proeft, moet zeker eens binnengaan in Ijssalon Sonnisheide te Helchteren.  

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 2,00
Basistarief: 2,00 €; Leden: 1,50 €

Organisatie

Pasar Peer

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.