ZOMERNOTEN - feesteditie met topartiesten - AFGELAST #CORONA

grote weergave Zomernoten #afgelast #corona (Zomernoten) ©Zomernoten
In 2020 vieren we de 10de verjaardag van Zomernoten. Voor deze jubileumeditie kiezen we opnieuw voor de succesformule van veel meezingers, covers, klassiekers en hedendaagse toppers door populaire artiesten zoals WE TWO en MAARTEN COX.
Ook 'Rising Star' INE is van de partij. Zij mag het publiek opwarmen voor de slotshow.
En dat wordt er eentje met chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Ze staan met volle overtuiging opnieuw op het podium. Trots op wat ze hadden, hebben en zullen hebben. Met nieuw werk én hun hits. Het wordt een uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en heel veel feestvreugde! SOULSISTER is terug, en hoe!

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.