ZOMERNOTEN - feesteditie met topartiesten - AFGELAST #CORONA

grote weergave Zomernoten #afgelast #corona (Zomernoten) ©Zomernoten
In 2020 vieren we de 10de verjaardag van Zomernoten. Voor deze jubileumeditie kiezen we opnieuw voor de succesformule van veel meezingers, covers, klassiekers en hedendaagse toppers door populaire artiesten zoals WE TWO en MAARTEN COX.
Ook 'Rising Star' INE is van de partij. Zij mag het publiek opwarmen voor de slotshow.
En dat wordt er eentje met chemie en magie: Jan Leyers en Paul Michiels hebben het samen altijd gehad. Ze staan met volle overtuiging opnieuw op het podium. Trots op wat ze hadden, hebben en zullen hebben. Met nieuw werk én hun hits. Het wordt een uitgebreide bezetting, compleet met blazers, percussionist en heel veel feestvreugde! SOULSISTER is terug, en hoe!

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.