Singels activiteitenvereniging JAG Info-avond

grote weergave Linten (Hugo T) ©Hugo T
Maandelijkse infoavond JagPlus (40+) 't Park, Weg naar Zwartberg 65 te Houthalen (Oost) 19u25:

Je maakt kennis met een aantal bestuursleden van de vereniging en met de werking van JAG vzw. Je kan er samen met andere nieuwe leden in een kleine groep de activiteiten en elkaar leren kennen.
Na de infosessie volgt er een praatcafe, waarop je meteen kan kennismaken met andere aanwezige leden.
Na je registratie op de website heb je vanaf deze avond automatisch een maand gratis lidmaatschap, zodat je de kans krijgt om te kijken of de vereniging je ligt. Je kan in die maand meedoen met alles wat de vereniging te bieden heeft, zonder enige beperking of verplichting tot lidmaatschap.
Indien je bijkomende informatie wenst, mag je sms'en naar Hugo op het nummer 0496-250 718, liefst tussen 12.00u en 13.00u, of mailen naar info.plus@jag.be
Graag een seintje als je na aanmelding toch niet aanwezig kan zijn. Registreer je best vooraf al op de website, je krijgt een week vooraf nog een herinnering.
PS: Breng gerust een vriend(in) mee. We wachten je binnen op, met een herkenbaar JAG-vlagje met logo op de tafel.

Programma:

19.25u: Kennismaking, toelichting werking en activiteiten JAG+ in het vergaderlokaaltje;
21.00u: Praatcafe
(er zijn ook Info-avonden voor jongere alleenstaanden (-40 jaar): zie website.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

JAG vzw

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.