Rondleiding in Kasteelbrouwerij Ter Dolen

grote weergave Ter Dolen ©Ter Dolen
"Ter Dolen" was ooit het versterkte buitenverblijf van de abten van Sint-Truiden. In 1994 werd in de kasteelhoeve de volledig nieuwe huisbrouwerij De Dool ondergebracht. De Dool NV is een kasteelbrouwerij die met een moderne brouwerij op ambachtelijke wijze haar fluweelzachte abdijbieren Ter Dolen brouwt met de passie eigen aan kleinschalige projecten en waar de patron zijn bieren dagelijks proeft om optimale producten te kunnen garanderen.

Elke zaterdag, zondag en feestdag: rondleiding om 15 uur. In de prijs is een consumptie inbegrepen. Het is raadzaam tijdig tickets te kopen in het brouwerijcafé aangezien de plaatsen per rondleiding beperkt zijn.

Groepen zijn op andere tijdstippen dan de 2 voornoemde vaste rondleidingen altijd -op afspraak- welkom. Tijdens openingsuren van de taverne bij de brouwerij worden er reeds private rondleidingen georganiseerd voor groepen vanaf 15 personen of een minimumtarief van 105 euro. Tijdens sluitingsuren van de taverne bij de brouwerij organiseren wij graag private rondleidingen vanaf 40 personen of een minimumtarief van 280 euro.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Inclusief consumptie

Waar

Kasteelbrouwerij Ter Dolen

Organisatie

Ter Dolen Kasteelbrouwerij

Deel deze pagina