Ouder-kindworkshop: massage Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Kinderen die liefdevol worden aangeraakt, slapen en leren beter, zijn zich meer bewust van hun lichaam, respecteren eigen grenzen en die van anderen beter, zijn emotioneel sterker en hebben meer weerstand. Bovendien zorgen ze voor veel kinderpret!

Je kan komen genieten van onze massageworkshop voor (groot)ouders en kinderen die houden van masseren! De massage gebeurt over de kledij heen op een speelse en laagdrempelige manier. Tijdens de sessies gaan we aan de slag met massageverhaaltjes, kriebelliedjes, massagematerialen ... Afwisselend masseert de ouder het kind en het kind de ouder. We doen eveneens allerlei relaxatieoefeningen zoals aardingsoefeningen, ademhalingsoefeningen, vertrouwensoefeningen, aandachtsoefeningen, meditatieoefeningen ... Je leert tevens over de 4 weken heen de 22 massagegrepen aan van de Heppie Kids Massagemethode. Na de workshop kan je dan thuis zelf met de grepen aan de slag gaan en kan je zelf je eigen massages gaan samenstellen. Voorkennis van massage is daarom niet vereist.

Voor kinderen vanaf 6 jaar.

In samenwerking met Huis van het Kind Houthalen-Helchteren.

Praktisch
polyvalente ruimte Huis van het Kind
Pastorijstraat 30 3530 Houthalen-Helchteren
woensdag 4, 18 en 25 maart en 1 april 2020
14u - 16u
deelnameprijs: 48 euro per duo voor de gehele lessenreeks
Inschrijven via:
https://www.viva-svv.be/activiteiten/ouderkindworkshops-massage

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 48,00
Basistarief: 48,00 €

Deel deze pagina

Filter op categorie