Trofee Maarten Wynants

grote weergave Affiche (Cor Vos) ©Cor Vos

In 2020 zijn we toe aan editie 14 van de Trofee Maarten Wynants. Onze Elite Dames strijden dit jaar voor de 7de keer voor enkele hard verdiende UCI punten in Houthalen-Helchteren.
Op zaterdag 9 mei starten we de dag met een wedstrijd voor Juniores. Aansluitend vechten de Gentlemen een bitsige strijd uit voor de bloemen. Op aanvraag is er dit jaar opnieuw een wedstrijd exclusief voor inwoners van Houthalen-Helchteren. De winnaar gaat naar huis met de titel “Kampioen van Houthalen-Helchteren”. Omdat we allemaal van een feestje houden, sluiten we dag af met een party in
de feesttent in de Helzoldstraat in Helchteren.
Op zondag 10 mei bijten de Elite Dames de spits af, ook dit jaar met een UCI 1.1 notering. Het voordeel van deze ranking is dat we nóg meer internationale kleppers in Helchteren mogen verwelkomen. Aansluitend is het de beurt aan de Elite Heren.
Alle info vanaf begin 2020 op onze site!

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Organisatie

Pro Challenge Helchteren

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

Maak een afspraak