Rots & Watertraining Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave meer info op www.JongenSterk.be (Jong&Sterk) ©Jong & Sterk
Onze kinderen van nu, de volwassenen van morgen!
Op een interactieve manier zichzelf en de ander leren kennen, werken rond zelfvertrouwen, weerbaarheid, bewustwording en communicatie. Dat het OK is wie je bent en wat je doet, ongeacht je afkomst, je geaardheid, je achtergrond. In jezelf geloven en de grenzen van eenieder respecteren.
Dat is waar we voor staan bij Jong & Sterk!!

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Sportcentrum Houthalen-Oost

Organisatie

Jong & Sterk

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

Maak een afspraak