Geleid bezoek Kasteelbrouwerij Ter Dolen

grote weergave Brouwerij (De Dool nv) ©De Dool nv
Elke zaterdag, zondag en feestdag om 15u zijn er rondleidingen in de kasteelbrouwerij, waar u op een eerder ludieke wijze gedurende ongeveer 45min wordt ingewijd in de geheimen van het brouwen en in de geschiedenis van ons kasteel De Dool. De prijs bedraagt 7 euro per persoon inclusief consumptie na de rondleiding. U kan reserveren via de website www.terdolen.be Komt u in groep (vanaf 15 personen), dan kan u de rondleiding ook aanvragen via het reservatieformulier, en vinkt u het vakje voor groepsrondleiding aan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
Basistarief: 7,00 €

Waar

Kasteelbrouwerij Ter Dolen

Deel deze pagina

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.