AFYA kamp - Watersport (externaat) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Watersport & adventure (AFYA vzw) ©AFYA vzw
Deze zomer kan je in Houthalen terecht voor Watersport. In de namiddag staan we vier dagen op de surfplank. Windsurfen is een watersport die wordt beoefend met behulp van een surfplank waarop een zeil is gemonteerd. Daarnaast wordt een giek gebruikt om het zeil te bedienen en zit er een vin onder de surfplank. Voor beginnelingen is er ook in het midden van de plank een zwaard gemonteerd die vermijdt af te drijven. Daarnaast maken we kennis met kajak en SUP (rechtopstaand roeien). Meer informatie over het volledige programma vind je op onze website of bij WAC Limburg-Klimpunt verantwoordelijke André Gielen (0496/35 53 81).

Uitblinker: We leven ons tijdens de week één namiddag uit in het avontuurlijke bos van Klimpunt op meerdere hoog touwenparcours, boomklimmen en een adrenalinesprong.

Praktisch:
- Deze jeugdkampen gaan door van maandag tot en met vrijdag van 13u-17u. Voor dit kamp zijn er geen leden- of vroegboekkortingen!
- Dit jeugdkamp gaat door vanaf 10 deelnemers.
- Vervoer van en naar de kampplaats is ten laste van de ouders.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 105,00
Basistarief: 105,00 €

Waar

Recreatiepark De Plas - Domein Kelchterhoef

Organisatie

AFYA

Deel deze pagina

Filter op categorie