Aangepaste openingsuren Wild en Wandelpark Molenheide RSS link

Eind september is de aannemer met de natuurherstelwerken in het Wild- en Wandelpark Molenheide gestart. Hierdoor zijn er aangepaste openingsuren!

Van september tot en met 28 oktober is het park - omwille van kapwerken - enkel tijdens de weekends toegankelijk.

Tussen 29 oktober en 6 november is het park terug vrij toegankelijk (na de kapwerken en voor de plagwerken). Dus tijdens de herfstvakantie kan het park permanent bezocht worden.

De week van 7 november starten de plagwerken en dan is het park terug beperkt open. Sowieso zal het park in de weekends open blijven.

We geven ook mee dat het park op dit moment enkele werfzones heeft en dat sommige paden slecht bereikbaar en moeilijk toegankelijk zijn door de werken.

De wandelervaring zal dus niet dezelfde zijn als voor de werken. Na de werken kan het park weer permanent bezocht worden en zullen ook alle paden terug toegankelijk zijn.

We zijn nog met de gemeente aan het bekijken of het nodig is om het park met periodes door de week geopend te houden tijdens de plagwerken (nov-april) maar daarover hebben we nu nog geen uitsluitsel.

Gepubliceerd op woensdag 5 oktober 2022 14.34 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.