Aan de slag met een klimaattuincoach RSS link

Je hebt het vast al gemerkt. Onze zomers worden steeds warmer en droger en dat heeft ook invloed op jouw tuin. Het is vanzelfsprekend belangrijk dat je je er het hele jaar door ‘thuis’ voelt. Dat kan door jouw tuin klimaatrobuust in te richten!

Wil jij jouw tuin omvormen tot zo’n klimaatrobuuste tuin waarin het altijd heerlijk vertoeven is? Dan helpen we jou daar graag mee verder! Doe beroep op een van de klimaattuincoaches en hij/zij geeft jou het nodige advies om zelf aan de slag te gaan.

De klimaattuincoach is een samenwerking tussen gemeente Houthalen-Helchteren, provincie Limburg en Centrum Duurzaam Groen en kadert binnen de Green Deal Natuurlijke Tuinen.

Meer informatie over de klimaattuincoach, de infosessies en de praktische fiches vind je op de website van Limburgse klimaattuinen.

Interesse? Schrijf dan hier in!

Het aantal tuinbezoeken is beperkt tot 8 bezoeken in 2022 en 12 bezoeken in 2023. Wees er dus snel bij om een bezoek te reserveren!

Gepubliceerd op donderdag 14 april 2022 8.17 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.