7 - 10 jaar | Dierenkamp: beestenboel Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave alpaca (Dmitry Zvolskiy) ©Dmitry Zvolskiy

Hou jij ook zo van dieren? Kom dan voor één keer zelf het beest uithangen! De kleinste bijtjes, knuffelzachte alpaca's, stuntende honden, wilde leeuwen,… je ontmoet ze tijdens de beestenboelweek allemaal!
We bouwen een heus insectenhotel en trekken er regelmatig op uit om met dieren te knuffelen en ze uitgebreid te bewonderen. Een dierentuinbezoek is dan ook de kers op de taart van deze prettige beestenboel!

Opvang voorzien vanaf 8u30, 's avonds tot 17u00.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.