20-jarige jongeman verdronken in De Plas in Houthalen. RSS link

Door een zeer spijtig voorval viel er vandaag (24 juli) een slachtoffer te betreuren aan de Plas in Houthalen-Helchteren.

Door een zeer spijtig voorval viel er vandaag een slachtoffer te betreuren aan de Plas in Houthalen-Helchteren. Hierdoor werden alle aanwezigen gevraagd het terrein te verlaten in de nabijheid van de betreffende plek.

Het gemeentebestuur van Houthalen-Helchteren betuigt zijn deelneming aan familie en vrienden van het slachtoffer.

De Plas is een zandput en het gemeentebestuur dringt er bij iedereen op aan om de nodige voorzichtigheid aan de dag te leggen en enkel te zwemmen in de bewaakte zone.

Morgen (25 juli) hijsen we de rode vlag aan de bewaakte zone van De Plas en mag er niet gezwommen worden, ter nagedachtenis van het slachtoffer.

Gepubliceerd op zondag 24 juli 2022 19.07 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.