e-portemonnee

De e-portemonnee, het elektronische spaar- en beloningssysteem in de gemeente, is opgefrist. Zo is de lijst met verdienacties uitgebreid, maar ook op de verzilverlijst tref je meer producten aan. Vanaf nu kan je je punten verdienen of verzilveren via de website www.e-portemonnee.be. Indien je niet beschikt over internet kan je nog altijd terecht aan de balie van de gemeente. Je aanvraag wordt dan binnen enkele dagen behandeld.

Wat is de e-portemonnee?

Met de e-portemonnee kan je punten verdienen als je duurzame en milieuvriendelijke acties onderneemt. Deze punten dienen als betaalmiddel om allerlei ecologisch verantwoorde producten van de verzilverlijst te kopen.

Waar vind je de verdienlijst en verzilverlijst?

Op de verdienlijst vind je alle acties terug waarmee je punten kan verdienen. Alles wat je met je punten kan kopen staat op de verzilverlijst

Regelmatig voegen we aan deze lijsten nieuwe acties en items toe. Hou ze dus goed in de gaten op www.e-portemonnee.be of via de In&Om.

Hoe deelnemen?

Om deel te nemen aan de e-portemonnee heb je je identiteitskaart en een kaartlezer nodig.

Om punten te verdienen raadpleeg je de website www.e-portemonnee.be, kies een actie en volg de instructies. De punten worden dan binnen enkele dagen op jouw e-portemonnee gestort.

Vanaf dan kan je de punten gebruiken om producten van de verzilverlijst te kopen. Raadpleeg de website www.e-portemonnee.be, kies een actie en volg de instructies. Na het behandelen van de aanvraag kunnen de artikelen binnen een aantal dagen worden afgehaald.

Indien je niet beschikt over internet of een kaartlezer kan je ook terecht aan de balie van de gemeente. Je ontvangt een formulier dat je ingevuld terugbezorgt aan de balie van de gemeente.

Er zijn 2 soorten formulieren, nl. registreer een verdienactie en bestel een verzilveractie.

Om punten te verdienen moet je bij het formulier registreer een verdienactie de nodige bewijzen bijvoegen. Welke bewijzen, dat kan je terugvinden op de verdienlijst van de gemeente.

Je kan je puntensaldo raadplegen op www.e-portemonnee.be of opvragen op de dienst milieu-duurzaamheid.

Duurzame en leefbare gemeente

Met de e-portemonnee wil het gemeentebestuur milieuvriendelijk gedrag van zijn inwoners in de kijker zetten én op een originele manier belonen. Het gemeentebestuur is ervan overtuigd dat alle inspanningen van zijn inwoners een grote bijdrage leveren aan de leefbaarheid en de duurzaamheid van de gemeente.

Privacy 

De e-portemonnee waarborgt op elk moment de privacy. De verkregen informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de werking van de e-portemonnee. In geen geval zullen de verkregen gegevens voor commerciële doeleinden gebruikt worden. Door punten te sparen verklaar je je akkoord met het reglement van de e-portemonnee.

Contactinformatie